Pim van der Deure

©Copyright Pim Werkt.
sitemap - disclaimer
Pim Werkt logo
Pim werkt is het visitekaartje van uw bedrijf, van uw product. In overleg maak ik me de kenmerken van uw aanpak en ‘bedrijfsstijl’ eigen, waarbij ik deze combineer met mijn eigen sterktes. Voor uw klanten ben ik daarmee herkenbaar en tegelijk verfrissend. Opvallen in positieve zin, bijdragen aan een goed imago van uw organisatie en daarmee uw bedrijfsdoelstellingen verwezenlijken: dat is wat Pim werkt u, uw klanten, prospects en relaties te bieden heeft.
 
Pim werkt reist met eigen auto. Ik houd ervan de dag vroeg te beginnen en geef niet op tot de successen zijn geboekt. Ik werk op afspraak, maar ben ook zeer bedreven in cold calls. Het liefst richt ik me daarbij op 1 of 2 producten, zodat ik kan doorbijten, doorpakken. Want bij de ‘nee’ van de arts begint bij mij de verkoop, waarbij door vele anderen snel de overstap naar het volgende... en weer het volgende product wordt gemaakt.
 
Afwisseling, meerdere registers aanspreken, combineren, bespelen van meerdere doelgroepen in een gebied: dat is wat Pim werkt optimaal laat presteren en renderen. En dat tegen aantrekkelijke tarieven.